Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Γάμος

Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για διακοσμηση γαμων!! Μιας και ολες οι φιλες μου εχουν σκοπο να παντρευτουν πολυ γρηγορα.. Εδω θα βρειτε ευκολες και πρωτοτυπες ιδεες.. Επισης να ξερετε οτι μπορω να σας βοηθησω σε οτι θελετε.. Ειναι στα σχεδια μου να ξεκινησω να αναλαμβανω διακοσμησεις γαμων! 






Μια ιδεα για το τραπεζι στην εκκλησια μπομπονιερες.. Μπορουμε εννοειται να βαλουμε χρωμα αντι για λινατσα κ διαφορα διακοσμητικα αντικειμενα που θα επιλεξετε εσεις..
















Ειναι παρα πολυ ομορφο να βαζουμε σε διαφορα βαζα ή ποτηρια (σαμπανιας,μαρτινι κ.τ.λ.)
κουφετα ,σοκολατακια,καραμελακια ακομα και ζαχαρωτα, για κερασμα στους καλεσμενους μας.. Αυτο μπορει να γινει και στο τραπεζι της εκκλησιας με τις μπομπονιερες, στο τραπεζι καλωσορισματος στο κεντρο για την δεξιωση αλλα και στα τραπεζια των καλεσμενων αν βεβαια θελουμε να στολισουμε..Αν επιλεξουμε ποτηρια αντι για βαζα μπορουμε να διακοσμησησουμε κ τα ιδια με διαφορες κορδελες..









Υπαρχει και το τραπεζι των ευχων που μπορει να ειναι το τραπεζι καλωσορισματος με μια λιγο διαφορτικη διακοσμηση ..Το βιβλιο των ευχων ειναι απαραιτητο  και θα ηταν πολυ ωραια μια μεγαλη κορνιζα με την φωτογραφια του ζευγαριου  ή ακομα και μια μεγαλη φωτογραφια του ζευγαριου που οι καλεσμενοι θα γραφουν εκει επανω τις ευχες τους..









Η διακοσμηση του τραπεζιου του ζευγαριου γινετε ως συνηθως με καποιες συνθεσεις λουλουδιων με συνδιασμο με κερια κ διαφορα υφασματα που εχουμε επιλεξει μαζι με τους ενδιαφερομενους..


Υπαρχουν και αλλες ιδεες και διαφορετικες προτασεις.. Ολα ειναι θεμα γουστου ! Ελπιζω να βοηθησα! Οτι θελετε μπορειτε να μου στειλετε ενα μηνυμα ή ενα mail. Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου